Alapítvány

Miért segítünk?

Az alapítványt 1998. 09. 22.-én Eilika Habsburg-Lothringen alapította. Több kórházat és szociális intézményt is támogat, őnzetlenül segít embereken. Az első segélyszállítmány 1998. februárjában érkezett a balassagyarmati kórházba. A kórház matracokat, ágyakat, éjjeli szekrényeket és különböző segédanyagokat, stb kapott. Az alapítvány a mai napig összesen 29 segélyszállítmányt juttatott el különböző intézményekhez:

Dr. Kennessy Albert Kórház) Balassagyarmat / Nógrad megye
Gyerekotthon Balassagyarmat / Nógrad megye
Öregekotthona Balassagyarmat / Nógrad megye
Szent István Kórház / Budapest
Semmelweis Egyetem (Gyerekkorház) / Budapest
Szent Borbála Kórház / Tatabanya

Privát személyek

Vakok iskolája / Budapest
Öregekotthona Sóskút / Pest megye
Ovoda Gór / Vas megye
Megyei Önkórmányzat Kórháza Kecskemét / Bács-Kiskun megye
Vas Megyei Markosovzsky Kórház Szombathely / Vas megye

Stratégiánk célja nem az, hogy az egész országot ellássuk segélyszállítmánnyal, hanem, hogy olyan intézményekhez juttassuk a felajánlott gépeket, berendezéseket, amivel egy sokkal jobb állapot létrehozását tudjuk szolgálni.

Adományvonalunk:

HABSBURG EILIKA ALAPÍTVÁNY
Adószámunk: 18091447-1-13
B3 Takarék Szövekezet 73605065 – 10259360
IBAN:  HU23 7360 5065 1025 9360 0000 0000
SWIFT – Code: TAKBHUHB

Hálásan köszönjük a támogatását mindazoknak akik munkájukkal segítették az alapítvány működését. Köszönjük a szponzoroknak és azoknak akik 1% adójukkal támogatták és támogatják alapítványunkat. Többen szeretnének névtelenek maradni és csak csendben segíteni a háttérből.